Bram Bouwman

Raadslid


Mijn naam is Bram Bouwman (32), alias de Zeister singer-songwriter Abram Bow. Ik woon nu al 2 jaar in Zeist Noord. Uit nieuwsgierigheid ben ik in 2016 in het gemeentehuis naar een workshop geweest “Raadslid worden iets voor jou?”. Daar kwam ik in contact met Koos van Gemeren en Carlo Fiscalini, gemeenteraadsleden van NieuwDemocratischZeist (NDZ). Ik heb contact onderhouden en uiteindelijk heb ik bewust voor deze partij gekozen om haar 100% lokaal toegewijde visie. Nu sta ik als jongeren-kandidaat op de kieslijst van NieuwDemocratischZeist. Als zodanig heb ik in januari van dit jaar meegedaan aan het politiek jongerendebat en heb ik ook opgetreden. Ik heb daar gepleit voor goede en betaalbare huisvesting, vooral voor jongeren, Ik vind het leuk dat mijn idee voor Tiny Houses, een alternatieve en goedkope manier van huisvesting voor jonge starters, door NieuwDemocratischZeist is overgenomen!

Een stem op mij is een stem op een politieke partij die ook na de verkiezingstijd naar de kiezer blijft luisteren en opkomt voor Zeist-Noord. Dat is pas echte democratie!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte zijn van NieuwDemocratischZeist? 
Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Steun ons en doneer of word lid

Verkiezingscampagnes voeren kost veel energie en geld. Help mee aan de volgende klinkende overwinning, doneer hier of word lid!

Word lid