Gert van Ewijk

Buitengewoon raadslid


Mijn naam is Gert van Ewijk. Ik woon al 30 jaar in Zeist-West. Sinds 2001 ben ik eigenaar van een succesvol ICT bedrijf dat gevestigd is in Zeist.

Alhoewel ik erg trots ben op ons mooie Zeist, ben ik steeds meer tot de ontdekking gekomen dat de besluiten van de gemeente niet overeenkomen met de wensen van de inwoners en dat daar op een of ander manier iets aangedaan moet worden. Thuis werd mij dan ook gezegd “Als je iets te klagen hebt over de gemeente, dan moet je er zelf iets aan gaan doen!” Dat ben ik dan ook gaan doen. Ik heb mij in 2016 dan ook aangemeld voor de workshop “Raadslid worden iets voor u?”. Dit was voor mij een unieke gelegenheid om het lokale politieke bedrijf van dichtbij te leren kennen. Ik raakte dan ook meer en meer geïnteresseerd in de lokale politiek. Als voorstander van een vitaal ondernemers- en leefklimaat, een schone, groene en duurzame leefomgeving, ben ik uit gekomen bij NieuwDemocratischZeist. Naast deze punten, hecht ik ook veel waarde aan goede communicatie, wederzijds respect, transparantie, eerlijkheid en integriteit.

De komende 4 jaar wil ik mij dan ook inzetten voor de vernieuwing van onze lokale democratie.Echter, dat kan ik niet alleen! Om dit te realiseren heb ik (hebben wij) uw stem nodig. Laat uw stem dan ook niet verloren gaan en ga stemmen. Stem 21 maart 2018 NieuwDemocratischZeist en laat uw stem horen! In de lokale politiek gebeurt namelijk meer dan dat u ooit heeft kunnen bedenken.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte zijn van NieuwDemocratischZeist? 
Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Steun ons en doneer of word lid

Verkiezingscampagnes voeren kost veel energie en geld. Help mee aan de volgende klinkende overwinning, doneer hier of word lid!

Word lid