Zeist-West

Nieuw Democratisch Zeist wil zo snel mogelijk een nieuw winkelcentrum in De Clomp, veilige oversteekplaatsen op de Griffensteijnselaan, Kromme Rijnlaan en Weteringlaan en behoud van sport- en speelvoorzieningen in de wijk, goed bereikbaar voor iedereen.

Lees meer

793ef2373d6a8e069e2077f3b7f24c82
L-flat

Zeist-Noord

Het moet veiliger worden in Vollenhove en de Verzetswijk. Meer aandacht voor de L-flat en de Gero-flat en desnoods camera’s plaatsen bij de parkeerplaatsen. Een betere inrichting van de Dreef, met goede oversteekplaatsen.

Lees meer

Zeist-Oost

Hoge Dennen, Kerckebosch en Lyceumkwartier vormen een lommerrijk gebied met een aantrekkelijk woonklimaat, kleinschalige bedrijven (-aan-huis), goede onderwijsfaci liteiten en een goed winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen. Dit rustieke karakter moet behouden blijven.

Lees meer

1200px-Map_-_NL_-_Zeist_-_Wijk_04_Zeist-Oost,_Zeister_Bos_en_omgeving_-_Buurt_02_Kerckebosch.svg
Slotlaan_foto-Mel-Boas-350x232

Zeist-Centrum

Nieuw Democratisch Zeist wil dat het centrum ‘het kloppend hart’ van Zeist gaat worden. Wij willen daarvoor de komende jaren inzetten op o.a. een gezellig centrum en het tegengaan van winkelleegstand.

Lees meer

Austerlitz

Nieuw Democratisch Zeist is voor het behoud van het dorpskarakter, met name voor de woonkern Austerlitz en voor het behoud van ’t vele groen.

Lees meer

1200px-081207_NL_Pyramide_van_Austerlitz
Station_Den_Dolder_september_2008

Den Dolder

Nieuw Democratisch Zeist wil dat het fietstunneltje zo snel mogelijk wordt aangelegd maar dat de spoorwegovergang open blijft voor alle verkeer. De Torteltuin blijft speelterrein.

Lees meer

Huis ter Heide & Bosch en Duin

Nieuw Democratisch Zeist wil het groene karakter van de kernen Bosch en Duin en Huis ter Heide beslist behouden, de karakteristieke gebouwen bewaren, de bedrijvigheid en de wegenstructuur niet verder uitbreiden.

Lees meer

2136_html_66439e6f

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte zijn van NieuwDemocratischZeist? 
Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Steun ons en doneer of word lid

Verkiezingscampagnes voeren kost veel energie en geld. Help mee aan de volgende klinkende overwinning, doneer hier of word lid!

Word lid